Finn Poulsen

 

Copenhagen

Blues Band

Since 1980


Special guest: Finn Poulsen - mundharmonika, guitar

 

Faktisk kan man ikke bare kalde Finn for 'special guest'. Vel er han 'special'... men 'guest'? En røst fra fortiden (han var jo en stor del af v.2)? Men nej, han er jo højst nutidig! Med en guitar, der altid ved, hvor den vil hen, og en helt uforlignelig mundharmonika. Nå.


Engang i forrige århundrede tilbragte Finn et par år som gademusiker rundt omkring i Europa, og har ikke siddet stille siden. Han har f.eks. været studiemusiker for gode navne som Otto Brandenburg, Nanna og Miss B Haven. Desuden har han sneget sig ind på soundtracks til flere film.


Nogle af de bands han har spillet med er: Second Hand Blues Band, Full Moon Cats, Gypsy Jam og Reve Boheme. Nogle af dem.


Og Finn er medudgiver på bogen Bluessammenspil med et  Allstars Blues Band sammen med gode folk som Kenn Lending, Troels Jensen, Kjeld Lauritsen, Fessor m.fl.


Og somom det ikke var nok, har Finn undervist på det højkongelige musikkonservatorium i tre årtier.

Special guest:

Finn Poulsen - guitar, mundharpe, vokal

Er Finn overhovedet en 'special guest'? Fra fortiden, måske (han var jo en bærende kraft i v.2.)? Eller fedter vi bare? For han er rigtig meget med! Højst nutidig! Med en guitar, der altid ved, hvor den vil hen, og en mundharpe, man bare ikke hører bedre. Ikke at forglemme et humør og en spilleglæde, man kun kan sætte pris på. Tja.

 

Finn var gademusiker rundt omkring i Europa engang i forrige århundrede, og været studiemusiker for gode navne som Otto Brandenburg, Nanna og Miss B. Haven. Han har også sneget sig ind på lydsporet på en del film.

 

Han har spillet - og lavet CD'er - med flere fine folk, end vi har plads til her, for eksempel Second Hand Blues Band, Full Moon Cats, Gypsy Jam og Reve Boheme.

 

Og udgivet bogen 'Bluessammenspil' med et allstars blues band, nemlig Kenn Lending, Troels Jensen, Kjeld Lauritsen, Fessor, m.fl.

 

Som om det ikke var nok, har Finn også undervist på det højkongelige musikkonservatorium i tre årtier.

 

 

Sitet bliver opdateret løbende. Kig forbi igen, og hør klip med bandet, se billeder - og meget mere.


Eller besøg vores blog, og giv dit besyv med.